Gėjai niekadėjai išeina į gatves

vyras? moteris? transvestitas? who knows and who cares- you are beautiful- for sure.

 

Šį sekmadienį Atlantoje (Georgia, JAV) įvyko 41-masis gėjų pasididžiavimo festivalis (Gay Pride Festival), kuris sutraukė apie 200 000 dalyvių. Gėjų paradas priminė lietuviškąsias gėjų eitynes, išskyrus tai, kad  Atlantoje nebuvo besimušančių politikų bei provincialių, kompleksų prismaugtų jaunuolių, skanduojančių:“ kas nešokinės- tas pydaras“…

Bet buvo gėjų, lesbiečių, transvestitų, „drag-queen’ų“, biseksualų. Buvo alaus, šypsenų, meilės, tolerancijos, laisvės, išdykumo ir

kitoniškumo.

Še jums, gražuliai, murzos, šustauskai, buškevičiai- žygiuoja gėjai savo išpedikiūrintom kojytėm, sukištom į aukštakulnius, tiesiai per jūsų idealus ir vertybes, ir papūskit jūs jiems į uodegą. Visom prasmėm.

Share

18 Comments on "Gėjai niekadėjai išeina į gatves"

  1. Besimušančių politikų ir grūmojančių patriotų nėra, bet vistiek šitos eitynės į mūsiškas nepanašios. Pas mus ten kitokie gėjai buvo.

  2. Pamishelis | 2011 10 11 at 23:21 |

    Jeigu Amerikoje bus pirma karta panaudotas atominis ginklas pries taikius gyventojus – tai tikrai tik per si parada 🙂

  3. Pamishelis | 2011 10 11 at 23:24 |

    Ai beje cia neseniai skaiciau Cikagos aide, kaip kazkokios dvi nuopisos lezbietes augina berniuka kuriam 12 metu ir atseit tas berniukas jau dabar nori keisti lyty ir jos ten su advokatais jau kelia bangas ir teises kazkokias reiskia – kodel atseit neleidzia tam berniukui daryti lyties keitimo operacijos …… prie 9 forto sienos tokias ir automato serija…

    • Nu bliamba, rimtai… Kad ne tie gėjai ir pilnos šieno kaugės sutanas ant galvų užsivertusių kunigų bei gyvuliškoj aistroj klykiančių gaspadinių, Lietuva būtų svajonių šalis…

  4. Homokseksualai kaip jūdėjimas yra blogis. Prieš juos kaip žmones neturiu nieko prieš, bet kai tai pradedama vadinti norma ar net siektinu pavyzdžiu.. tai jau yra negerai. Parodo visuomenės degradavimo lygį.

  5. Jūs čia mane visiškai sukonfjūzinot, ta prasme, homoseksualai nėra blogis, bet savo teises ginantys homoseksualai- blogis? Čia gal panašiai kaip moterys ar rasinės mažumos patys savaime kaip ir nėra blogio įsikūnijimas, bet jei jų atstovai užsimano tapt prezidentais, tai jau yra visuomenės degradavimo apraiška?

  6. Tarp teisių gynimo ir demonstacijos nedįsčiau dėti lygybės. Demonstacija čia jau „vertybių“ propagavimas. Kaip kad Lietuvoje darželinukams kažkada buvo bandoma iprūdyti knygą apie karalių ir karalių.
    Beje, Lietuviukai jau piktinasi kad bausmės pedofilams per griežtos:
    http://dali.us/2011/emocijos/pirmi-zingsniai-link-pedofilijos-iteisinimo-lietuvoje/

    Fetišizmas, homoseksualizmas, pedofilija, nekrofilija, zoofilija ir t.t. yra tas pats reiškinys, tik nukreiptas į skritingus objektus. Ir man kaip reiškinys jis nepatinka.

    Dėl moterų ir mažumų.. kad jie užsimano kažkuo tapti čia nieko blogo. Net ir socialistinis dabartinis JAV prezidentas tikriausiai geriau už buvusį. Problema prasideda kai tos „lygios teisės“ pasidaro lygesnės už kitus. Keli pavyzdžiai: jei į tarptautine (pvz. UN, ES) intsitucijas į tą patį postą pretenduos panašios kvalifikacijos 2 kandidatai iš kurių viena moteris (ar „mažuma“). „Daugumos“ atstovai netutės jokių šansų. Kitas pavizdys. Teko kurį laiką JAV dirbti. Mūsų ‘padalinyje’ buvo viena juodaodė sekretutka, labai atmestinai žiūrėjusi į darba.. bet kol ji buvo vienintelė.. jos negalėjo atleisti. Tai jau sistemos išsigimimas. Prisiminiau: LT turėjom priešingą pavyzdį. Vaikinas su mizernu vidurkiu galėjo įstoti į medicinkę.. tuomet kai merginai reikėjo gerokai aukštesnio 🙂

  7. „Fetišizmas, homoseksualizmas, pedofilija, nekrofilija, zoofilija ir t.t. yra tas pats reiškinys, tik nukreiptas į skritingus objektus.“- iš kurio galo čia tas pats reiškinys? Jūs sakot, kad kiekvienas vyras, turintis seksualinį potraukį vyrams, taip pat turi potraukį lavonams ir berniukams? Pagal tokią logiką, tai heteroseksualus vyras, taip pat jaučia seksualinį potraukį mažametėms.
    Juodą sekretorę atleist galima, bet tai daryt reikia atsargiai. Reikia būtinai nuosekliai surašyti visus jos prasižengimus, kai ji juos padaro, tada, jei ji ir kreipsis į teismą, sakydama, kad atleidimo priežastis- rasinė diskriminacija, kompanija lengvai įrodys, kad tai netiesa. Deja, dėl nežinojimo daugelis kompanijų bijo priimti „adverse employment decisions“ mažumų atžvilgiu.Pačių kaltė. Nebent ten vyriausybinė įstaiga- jie remia mažumas 🙂

  8. Na va. Vėl blogai paaiškinau. Pabndysiu dar karta.
    Potraukis vyro vyrui yra seksualinis potraukis, pagal kai kuriuos moralės kanonus (ir gamtos dėsnius) laikomas.. nenatūraliu. Tas pats pasakytina ir apie pedofilus, zoofilus, nekrofilus ir t.t.
    Šie potraukiai vienas su kitu nesusiję, bet visi savotyški nukrypimai. Taigi, jei propaguojam vieną.. reiškia propaguojam ir visus likusius ?

    P.S. O kontora tikrai buvo „valdiška“. Su visokiom minority ir equal right policy.
    Bet tai nieko nekeičia. Nėra niekam didelio malonumo tampytis po teismus.. O jei dar įsijungia presa, juodaodžių gynimo organizacijos. Bet kuriuo atveju gauni daug „bad publicity“.

  9. Nu va. Pirmiausia sakai kad problemą „su mažumomis“ galima spręsti teisiniu keliu: rinkti įrodymus, atleisti pagal straipsnį ir t.t.

    Dabar sakai kad reikia „išsipirkti“.

    Aš ir sakau.. kad visokios mažumos turi daugiau teisių nei likusi visuomenės dalis. Ir tai sukelia problemas aplinkiniams.

  10. fufelis | 2011 11 04 at 16:57 |

    Visi kas pisasi del malonumo yra gejai ir ismatos.

    • Atrodo, pagal Jūsų apibrėžimą, visi esam gėjai ir išmatos, išskyrus tuos, kurie celibato laikosi. Na ir išskyrus prostitutes, nes jos dėl pinigų santykiauja, ne dėl malonumo.

  11. Pamishelis | 2011 11 23 at 03:16 |

    o jus Amie homoseksuali ar ne ?

  12. Pamishelis | 2011 11 24 at 03:01 |

    ..visiskai kaip mano zmona 🙂

  13. Jurkis | 2011 11 24 at 15:05 |

    Daliau, mano galva, homoseksualus potraukis – natūralus. Juk čia gamta tokius kai kuriuos žmones padaro. Bet manau, kad tas homoseksualizmas – gamtos klaida. Seksas gi gamtos sukurtas daugintis. Ar gėjai su lesbietėmis gali daugintis? Ne.Užtat manau, kad gėjai ir leabietėęs yra gamtos klaida, bet vis tiek tai gamtos išmislas. Lai gyvena.
    Kodėl gamta tokią klaidą daro – o vat šito tai nežinau. Gal tiesiog nukrypimas nuo normos ir tiek.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos