Meilė Obamai baigėsi?

Aš pasiliksiu savo šautuvus, laisvę ir pinigus, o tu gali pasilaikyt „pasikeitimus“!

View Image

P.S. Obamos rinkiminės kampanijos lozungas:

 Change We Can Believe In.svg

Share

10 Comments on "Meilė Obamai baigėsi?"

  1. skirtumas | 2011 02 11 at 06:11 |

    „get out of my propertyyyyy!!!“ – pasakytą su tokiu pietietišku akcentu, skrybėlėta galva, pilna burna kramtomojo tabako aš girdžiu mintyse skaitydamas tą „keep the change“:)

  2. Change galbūt geriau versčiasi kaip „permainos“, o ne pasikeitimai, ne? 😉

  3. Tai kad visi bent kiek blaiviai mąstantys amerikiečiai iš pat pradžių į Baraką Huseinovičių negatyviai žiūrėjo, dabar gal snaudžiančioji dauguma budinasi

    • Daug kas buvo „apsvaigę“ kažkiek tom žadamom permainom. O dar Obama jaunas, gražus, žmona- mados etalonas- tiesiog Kenedžių pakartojimas tik „in black“. Juodžiai rinko „savą“ tęsdami nesibaigiančią kovą su rasizmu. Dabar „bailoutai“, negerėjanti ekonomika, gilėjantis deficitas (dar yra lipdukas:“Tik nesakykit Obamai, kas eina po trilijono“) ir jokių pastebimų permainų pradeda vis labiau ir labiau blaivint apsvaigusius. Paprasti žmoneliai, manau vos ne tikėjosi, kad ateis Obama ir sumokės bankui namo paskolą- taip neatsitiko- bankas pasiėmė namą, tad Obama ir tiem paprastai galvojantiem pasidarė blogas. Love story is over. Vienintelis geras dalykas yra tai, kad juodas žmogus tapo prezidentu- truputį susilpnino tą viską nugalinčią ir taip dažnai teškiamą „rasizmo kortą“.

  4. O kodėl nesakyti Obamai kas eina po trilijono? Nes ir aną skaičių tuomet ant žalių banknotų nupieš?

    • Kažkas tokio. Nu čia juokinga, tipo, nes dabar JAV prasiskolinus virš 14 trilijonų ($91,500 kiekvienam dirbantis žmogus būtų prasiskolinęs), tai, atseit, jei pasakysi Obamai, koks skaičius po trilijono, tada jis pasiskolins ir ta sumą. Dabar jis tarp kitko pradėjo vengt žodžio „spending“, vietoj jo labai diplomatiškai sako „investment“. Got to love him.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos